[Rummets Sprog] har udviklet konceptet for fremtidens læringshus.

[RUMMETS SPROG] har udviklet designprincipperne for både pædagogik og arkitektur, for det, der er et af de mest ambitiøse skoleprojekter i Danmark nogensinde. Et læringshus bygget til ren projektbaseret læring.

 

I 2016 var vi bygherrerådgivere og konceptudviklere for Høje Taastrup Kommune i deres storstilede skoleprojekt “Læringshuset Nærheden”. Vi havde til opgave at udvikle og skrive det pædagogisk-arkitektonisk konceptprogram, der blev det grundlæggende fundament for skolen, både med hensyn til det konkrete byggeri og visionen for en ny måde at drive skole på.

Nysgerrig? Hent det pædagogisk/arkitektoniske visions- ogkonceptprogram her

Paedagogisk_og_arkitetonisk_vision_for_Laeringshus_Naerheden

 

Kasper Kjeldgaard Stoltz Rummets sprogIllustration: Christensen & Co Arkitekter